Tată şi fiu ucişi de un şofer care se întorcea de la muncă din Spania

0

Doi botoşăneni au avut parte de o moarte cumplită noaptea trecută după un accident rutier petrecut în judeţul vecin. Victimele au fost proiectate prin aer aproape 20 de metri. Accidentul cumplit a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 3.00, pe DN, în Șcheia, județul Suceava, aproape de Zidul Morții. Doi botoșăneni, tată și fiu, au fost uciși de un șofer originar din Șerbăuți-Suceava, care se întorcea de la muncă din Spania. Conducătorul auto, cel mai probabil, din cauza oboselii a adormit la volan, a pătruns pe contrasens și i-a lovit în plin pe doi bărbați, tată și fiu, ce se deplasau pe jos pe partea stângă a drumului public. Aceștia au decedat pe loc.
Cei doi botoșăneni nu purtau veste reflectorizante, dar totuși se deplasau regulamentar pe partea stângă a drumului public. În seara dinaintea accidentului au sunat acasă anunțând că vor veni pentru weekend și că le este dor să ajungă la cei dragi.
Din cauza lipsei banilor se deplasau pe jos din localitatea Găinești unde era ferma la care lucrau, spre Botoșani. Potrivit primelor informații, indiciul lipsei urmelor de frânare de pe carosabil duce la concluzia că șoferul a adormit, pierzând controlul volanului. Victimele au fost aruncate în aer, una la marginea lanului de porumb și cealaltă în șanț.

+0 -0
se încarcă...