Accident mortal la Havârna

0

Un bărbat a murit după ce a fost aruncat din mașina pe care o conducea. Accidentul a avut loc pe un drum județean care face legătura între George Enescu și Havârna.
Șoferul. în vârstă de 38 de ani, conducea un Ford Focus dinspre George Enescu spre Havârna, pe un sector de drum în aliniament, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra mașinii care circula cu viteză mare, a prins acostamentul și s-a dat de mai multe ori peste cap în afara părții carosabile. Mașina s-a oprit apoi într-un copac, în care s-a izbit violent.

Șoferul, care se afla singur în mașină, a fost proiectat prin geam în urma puterii impactului, murind pe loc. La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru șofer. ”Nu s-a putut decât constatarea decesului. Leziunile suferite erau incompatibile cu viața”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele producerii accidentului și vor cere autopsia cadavrului pentru a se stabili cu exactitate cauza morții, luându-se în calcul și posibilitatea ca acestuia să i se fi făcut rău la volan.

Deja ai votat!
se încarcă...