Asociaţia Buzzmedia organizează o nouă ediţie a taberei de jurnalism “Ai noştri tineri”

0

În perioada 8 – 12 august, la Șoldănești, va avea loc a III-a ediție a Taberei de jurnalism “Ai noștri tineri”. Tabăra este organizată de Asociația Buzzmedia, în parteneriat cu Europe Direct Botoșani – Asociația pentru Protecția Consumatorilor Botoșani, cu sprijin financiar de la Consiliul Judeţean, prin programul anual privind finanțările nerambursabile acordate din fondurile bugetului județean pentru anul 2018.

Ediţia din acest an va prilejui continuarea procesului de învățare jurnalistică alături specialiști în domeniu. Evenimentul se adresează, în special, membrilor cercului de jurnalism “Micii reporteri” înființat în cadrul Asociației Buzzmedia.

Cei aproximativ 30 de participanți vor avea parte de cursuri pe domeniile Televiziune, Radio, Documentare media și social media, precum și Montaj-editare imagini.

Cursurile vor fi susținute de Larisa Avram, producător TVR, Claudia Nicolau, actriță și producător TVR2, Camelia Banța, jurnalist Radio România Actualități, Doru Ionescu, jurnalist și Bogdan Sterpu, editor montaj.

În fiecare zi participanții vor fi implicați în activități de cunoaștere a fenomenului media. Nu va lipsi nici partea de divertisment, respectiv concursul de miss care anul acesta va purta titulatura de „Miss BUZZ la țară”.

Activitatea din tabără va fi promovată pe Pagina de Facebook  https://www.facebook.com/tabaradejurnalismAinostritineri.

Deja ai votat!
se încarcă...