Cursuri de prim ajutor pentru elevi și studenți

0

Crucea Roșie Botoșani organizează cursuri de prim ajutor pentru elevi și studenții din județ. Din această săptămâna, Crucea Roșie Botoșani desfășoară cursuri de prim ajutor destinate elevilor și și studenților. Acestea se vor desfășura joi ( începând cu oră 10.00) și vineri (începând cu oră 09.00) la sediu Crucii Roșii Botoșani situat în str. Victoriei nr. 7 ( în spatele pieței mari, în zonă Poștei mari și a Bisericii Sf. Gheorghe). Participanții vor beneficia de o reducere de 50% (75 lei) din costul inițial al cursului ( 150 lei) iar la absolvirea cursului vor primi un certificat recunoscut la nivel internațional. ”Crucea Roșie Română este cel mai mare furnizor de cursuri în domeniul primului ajutor din țara. Oferim o gamă largă de cursuri de prim ajutor pentru toate categoriile de persoane care doresc să învețe primul ajutor pentru viață lor de zi cu zi. Nu este nevoie de nicio experiență anterioară ci doar de dorință de a învață și de a luă parte la exerciții”, a precizat Costel Botezatu, reprezentant al Crucii Roșii Botoșani.

Crucea Roșie Română are certificare europeană a cursurilor de prim ajutor eliberată de Centrul Mondial de Referință pentru acordarea primului ajutor al Federației Internaționale de Crucea Roșie și Semilună Roșie și este este furnizor de prim ajutor acreditat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. Programa de curs este standardizată la nivel național și armonizată cu recomandările Consiliului European de Resuscitare și ale Federației Internațională e a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie.
Înscrierile se fac pe pagina de facebook Crucea Roșie Botoșani sau la numărul de telefon 0787674205, până miercuri la oră 16.00.
Aceste cursuri se vor desfășura în fiecare zi de joi și vineri, până în data de 07.09.2018.

+0 -0
se încarcă...