Recepţia Parcului Cornişa, amânată

1

Recepţia Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa a fost amânată cu câteva zile. Comisia de recepţie trebuia să-şi înceapă activitatea pe 6 august, însă a fost anunţată că întrunirea se amână cu câteva zile. Explicaţia este aceea că mai sunt de pus la punct unele aspecte în relaţia cu Inspectoratul de Stat în Construcţii.

„Am început să umplem bazinele. Așteptăm de la ISC să ne repartizeze un membru în comisie. Până să vină comisia, noi am început să umplem bazinele, ca să aibă front de lucru. Bazinele se umplu greu pentru că este un volum mare de apă. Documentațiile sunt făcute”, a declarat astăzi primarul Cătălin Flutur.

Recepţia obiectivelor se va face în paralel cu autorizarea acestora. Adriana Zăiceanu, administrator public şi managerul acestui proiect, a explicat că recepţia nu este o operaţiune simplă, comisia având de analizat şi foarte multe documente.

În comisia condusă de Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului, au fost nominalizaţi câte un funcţionar de la serviciile Investiţii, Edilitare, Urbanism, Poliţia Locală, respectiv câte un reprezentant al ISC şi ISU.

Valoarea acestei investiţii depășește 75 de milioane de lei. Se estimează că Parcul Cornişa va fi deschis în această toamnă, însă primarul a evitat să avanseze o dată.

+0 -0
se încarcă...