O nouă întâlnire cu Fiscul

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează în data de  

14 august 2018 ora 11, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313, întâlniri cu contribuabilii. Temele abordate vor incude eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale, modalități de stingere a obligațiilor fiscale și de efectuare a plăților, transmiterea declarațiilor  prin mijloace electronice de transmitere la distanță, precum și înregistrarea în Spațiul Privat Virtual. Totodată, contribuabilii vot putea afla informații despre serviciile oferite electronic și telefonic, despre calendarul obligațiilor fiscale pentru luna august , precum și despre alte nouăți legislative. Una dintre acestea se va referi la  schema de ajutor de stat, instituite in scopul stimularii creşterii economice prin realizarea de investiţii,  actul normativ recent apărut aducând modificări menite să clarifice noţiuni şisă simplifice procedurile de acordare.

 Contribuabilii interesaţi de întâlnirea de pe 14 august pot afla alte detalii prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la următorul link:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter- ului, apelând la numărul de telefon: 031.403.91.60.

 

Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităţilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei.

Deja ai votat!