Accident tragic la Havârna

Un bărbat de 34 de ani, originar din localitatea Havârna, a decedat în această seară după un accident petrecut la muncile câmpului. bărbatul se afla la volanul unui tractor cu care tracta un utilaj de făct baloți de paie, iar la un moment dat a intrat cu roțile de pe partea dreaptă pe un mal de pământ. în acel moment tractorul s-a înclinat foarte mult, tânărul a fost aruncat din cabină, după care utilajul s-a prăbușit peste el.

Martorii s-au grăbit să îi sară în ajutor, reușind să mute utilajul, după care au sunat la 112 și au cerut ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului a fost direcționat echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, care a suferit mai multe traumatisme prin strivire. ”Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a se restabili funcțiile vitale. Leziunile suferite au fost incompatibile cu viața”, a precizat medicul specialist în urgențe Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD Botoșani.

Cazul a fost preluat de polițiști, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Deja ai votat!