Tineri accidentaţi din teribilism

O adolescentă a fost rănită, în noaptea de luni spre marţi, după ce maşina cu care mergea a intrat în gardul unei case. Fata, în vârstă de 16 ani, se afla într-un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care, pe fondul vitezei şi a lipsei de experienţă la volan, a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit în gardul unei locuinţe.
Accidentul a avut loc în localitatea Dolina din comuna Leorda, victima fiind preluată de ambulanţă de Terapie INtensivă Mobilă şi transportată la Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani. „Pacienta prezenta o contuzie craniană minoră, suferind şi un atac de panică. A fost stabilizată şi ulterior transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi supravehere de specialitate”, a percizat medicul specialist în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD Botoşani.
Şoferul, care nu era băut, a suferit şi el răni uşoare, dar a refuzat transportul la spital. Acesta este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!