Accident cu repetiție pentru un biciclist băut

0

Un bărbat din județul Botoșani a fost victimă a două accidente de circulație produse, la scurt timp unul de celălalt, în același loc. Este vorba de un bărbat de 43 de ani, care a ajuns, marți la spital, după ce a căzut de pe bicicletă. El nu a învățat nimic din greșeli, după ce în urmă cu două săptămâni a ajuns la spital tot căzut de pe bicicletă, în același loc.
Bărbatul este din localitatea Cerbu, iar marți dimineață, după ce a consumat alcool, a plecat de acasă spre Copălău. Într-o curbă aflată în pantă, de pe drumul județean DJ 208 H, acesta s-a dezechilibrat și a căzut foarte rău pe asfalt, fiind preluat în stare gravă de ambulanță. ”Pacientul prezemta un traumatism cranian, traumatism facial și multiple escoriații”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.
Pe 27 iulie, același bărbat a trecut printr-o situație similară, el căzând în aceeași curbă. Atunci, leziunile au fost mai ușoare, însă după accidentul de marți botoșăneanul este în stare mai gravă.
Bizar este că din același loc au mai fost preluați doi bicicliști în ultimile săptămâni, unul din ei transportat chiar la Iași, cu multiple traumatisme craniene, după accidente similare în aceați locație.

+0 -0
se încarcă...