Atacuri de panică la volan după accidente uşoare

0

Un bărbat aflat la volanul unui autoturism implicat într-un accident rutier uşor s-a speriat după incident şi a blocat toata circulaţia pe un sens pe Calea Naţională. Tptul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în dreptul Spitalului de Recuperare din Zona Industrială. Un șofer circula cu un autoturism Opel Astra pe Calea Natională, dinspre zona industrială către gară, iar o șoferiță ieșea de pe strada Progresului, la volanul unui Opel Corsa.

Femeia nu i-a acordat prioritate de trecere, iar cele două maşini s-au atins foarte ușor. Speriat, şoferul a chemat ambulanța pe motiv că a suferit un atac de panică, dar într-un final cadrele medicale i-au acordat tratament la faţa locului, iar acesta a declarat că nu mai avea nimic și s-a înțeles amiabil cu șoferița. Circulația tramvaielor a fost blocată câteva zeci de minute. „Niciunul din pacienţi nu a necesitat transportul la spital. Bărbatul a acuzat o stare de panică, însă a fost stabilizat la scurt timp”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoşani.
O intervenţie asemănătoare au avut cadrele medicale de la Ambulanţă şi miercuri seară, tot în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc în apropiere de Şcoala tei, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu cu Ion Pillat, unde un autoturism marca Volvo a intrat de pe drumul fără prioritate, fără a acorda prioritate unui autoturism marca Volkwagen, condus regulamentar dinspre Penitenciar spre centru.

În urma impactului, şoferul din Volkswagen a suferit un atac de panică, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, însă bărbatul a refuzat transportul la spital. În ambele cazuri poliţiştii au ajuns la faţa locului, însă şoferii au reuşit să se înţeleagă amiabil.

+0 -0
se încarcă...