Căruţaşi ajunşi la spital după accidente rutiere

0

Doi căruţaşi au ajuns la spital după ce au fost victimile a două accidetnte rutiere. Unul a fost arunca în şanţ după ce a fost izbit de un BMW, al doilea a căzut de pe fânul pe care îl căra. O căruță a fost spulberată, în noaptea de joi spre vineri, de un autoturism BMW înmatriculat în județul Neamț. Accidentul, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc în localitatea Vorona, pe drumul județean DJ 208.

Pe fondul întunericului și a unei mașini care venea din contrasens, șoferul nu a observat atelajul și a intrat cu partea dreaptă a autoturismului față în acesta. Căruțașul a fost aruncat din atelaj şi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, unde a fost dagnosticat cu mai multe traumatsime şi contuzii puternice.

Duminică dimineaţă a fost rândul unui alt căruţaş să ajungă la spital, de această dată din cauza propriei neatenţii. În vârstă de 65 de ani, din Flămânzi, bărbatul se îndrepta ieri spre casă cu căruţa plină cu fân cosit de pe câmp. La un moment dat, bărbatul a încercat să evite o groapă, însă atelajul a nimerit cu o roată în aceasta. Aflat pe fânul clădit în coşul căruţei, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la Urgenţe.

Potrivit cadrelor medicale, bărbatul a suferit un traumatism cranian, contuzie de coloană cervicală şi traumatisme la membre şi la spate. Ambele cazuri au intrat în atenţia Poliţiei, care a început anchete pentru a se stabili cu exactitate cum au avut loc.

+0 -0
se încarcă...