Mamă minoră şi copilul ei, victime ale unui accident rutier

0

O minoră fugită din spital a ajuns azi dimineaţă din nou în unitatea sanitară, după ce a fost victima unui accident rutier. Aceasta şi copilul ei de un an se aflau într-o maşină de ocazie care a fost izbită din lateral. Accidentul rutier a avut loc luni dimineață pe Bulevardul Mihai Eminescu, în fața la benzinăria Socar de pe Bulevardul mihai Eminescu. O fată de 16 ani și copilașul ei de un an și jumătate au fost răniți după ce mașina în care se aflau, un Opel condus de un bărbat de 62 de ani, a fost lovită de un Volkswagen Passat. Tânăra fugise cu o noapte înainte, duminică, de acasă, unde a acuzat că ar fi fost bătută de soacra ei. Din acest motiv şi-a luat copilul, cu care s-a prezentat duminică seară la spital, fiind internată.

Azi dimineaţă însă, fata a părăsit şi unitatea sanitară şi a dorit sp se întoarcă înapoi în Vorona. Aceasta a luat o maşină de ocazie, însă şoferul a decis să alimenteze la benzinăria din marginea oraşului. Șoferul autoturismului Opel a ieșit din benzinărie și a virat stânga fără să se asigure, fiind izbit de un Volkswagen Passat care circula regulamentar.

Minora şi copilul ei au fost răniţi, la faţa locului ajungând în scurt timp o ambulanţă care se deplasa la un alt caz. „Ambii pacienţi prezentau escoriaţii la nivelul feţei, cauzat de bucăţile de sticlă spartă în urma impactului. Au fost stabilizaţi şi transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii”, a precizat asistentul Tiberiu Roman, din cadrul SJA Botoşani. La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti, începând cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. Aceştia urmau să sancţioneze şoferul vinovat şi pentru transport de persoane fără licenţă.

+0 -0
se încarcă...