vineri, septembrie 30, 2022
AcasăLocalCopil de 16 ani găsit înecat într-o fântână (video)

Copil de 16 ani găsit înecat într-o fântână (video)

Sfârșit cumplit pentru un adolescent din județul Botoșani. Dat dispărut încă de la mijlocul lunii iulie, băiatul de 16 ani a fost găsit mort, joi după-amiază, într-o fântână de pe pământul părinţilor lui, situat în localitatea Stăuceni, unde acesta îşi avea şi domiciliul.

Adolescentul era elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi și dispăruse de pe 14 iulie de acasă. Acesta era dat în plasament la un localnic din Stăuceni, după ce mama lui era plecată de mai mulţi ani în Italia, iar tatăl era stabilit în Vorniceni şi nu mai ţinea legătura cu acesta.

Tânărul a furat un card al tutorelui său în luna iulie şi a scos de pe el 1.300 de lei, pe care se pare că i-a jucat la jocuri de noroc. „Eu am fost la poliţie chiar atunci, pe 14 iulie. Ei au făcut cercetări şi au aflat că băiatul a scos suma de bani de la un bancomat din Botoşani, după care ar fi fost văzut la aparate cu jocuri de noroc. Am fost şi l-am căutat la şcoală pe data de 15 iulie, mi-a spus profesorul că a fost pe acolo, dar nu a venit la ore. După aia nu am mai ştiut nimic de el”, a spus bărbatul care îl avea în grijă. De altfel, acesta a şi fost cel care l-a găsit, zăcând la suprafaţa apei unei fântâni abandonate de pe terenul părinţilor.

Bărbatul a mai trecut prin zonă de câteva ori şi s-a uitat în copaci, de teama ca băiatul să nu se fi spânzurat şi chiar s-a uitat şi în fântână de câteva ori, însă ieri apa a scos trupul la suprafaţa. „Iniţial am crezut că e un sac şi am chemat câţiva oameni, dar apoi s-a văzut silueta unui corp şi era şi un miros puternic”, a mai spus bărbatul. Speriat, acesta a sunat la 112, la faţa locului fiind trimise echipaje de pompieri, dar şi o ambulanţă.

Angajaţii ISU s-au chinuit să scoată cadavrul băiatului din fântâna îngustă, existând riscul ca acesta să nu se descompună în momentul în care îl ridică la suprafaţă. Spre şocul tuturor, trupul tânărului a fost scos fără cap, urmând ca pompierii să scoată apa din fântână şi să caute şi capul băiatului. „Am fost solicitaţi pentru o persoană înecată, însă la faţa locului a fost găsit un trup în stare de putrefacţie, nemaifiind impuse manvere de resuscitare”, a precizat medicul Deniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani.

Acum poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele morţii copilului, fiind luate în calcul toate posibilităţile, a unei morţi accidentale, suicid, sau o marte violentă, mai ales că acesta a fost găsit decapitat.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.6 ° C
15.6 °
11.6 °
79 %
1.4kmh
1 %
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
17 °
lun
17 °
mar
12 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Pentru că șoferii continuă să nu respecte indicatoarele rutiere, s-a trecut la următorul nivel.

EDITORIAL

Timpul ne face mereu surprize, dar nu toate îmbucurătoare. Iată, acum ne-a adus vestea tristă, logic posibilă, dar mereu neașteptată și cutremurătoare în cazul...

GÂNDUL ZILEI

Eminescologii toți Au dileme foarte mari: Oare plopii fără soț Or fi fost … celibatari? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...