sixteen + four =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sfârșit cumplit pentru un adolescent din județul Botoșani. Dat dispărut încă de la mijlocul lunii iulie, băiatul de 16 ani a fost găsit mort, joi după-amiază, într-o fântână de pe pământul părinţilor lui, situat în localitatea Stăuceni, unde acesta îşi avea şi domiciliul.

Adolescentul era elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi și dispăruse de pe 14 iulie de acasă. Acesta era dat în plasament la un localnic din Stăuceni, după ce mama lui era plecată de mai mulţi ani în Italia, iar tatăl era stabilit în Vorniceni şi nu mai ţinea legătura cu acesta.

Tânărul a furat un card al tutorelui său în luna iulie şi a scos de pe el 1.300 de lei, pe care se pare că i-a jucat la jocuri de noroc. „Eu am fost la poliţie chiar atunci, pe 14 iulie. Ei au făcut cercetări şi au aflat că băiatul a scos suma de bani de la un bancomat din Botoşani, după care ar fi fost văzut la aparate cu jocuri de noroc. Am fost şi l-am căutat la şcoală pe data de 15 iulie, mi-a spus profesorul că a fost pe acolo, dar nu a venit la ore. După aia nu am mai ştiut nimic de el”, a spus bărbatul care îl avea în grijă. De altfel, acesta a şi fost cel care l-a găsit, zăcând la suprafaţa apei unei fântâni abandonate de pe terenul părinţilor.

Bărbatul a mai trecut prin zonă de câteva ori şi s-a uitat în copaci, de teama ca băiatul să nu se fi spânzurat şi chiar s-a uitat şi în fântână de câteva ori, însă ieri apa a scos trupul la suprafaţa. „Iniţial am crezut că e un sac şi am chemat câţiva oameni, dar apoi s-a văzut silueta unui corp şi era şi un miros puternic”, a mai spus bărbatul. Speriat, acesta a sunat la 112, la faţa locului fiind trimise echipaje de pompieri, dar şi o ambulanţă.

Angajaţii ISU s-au chinuit să scoată cadavrul băiatului din fântâna îngustă, existând riscul ca acesta să nu se descompună în momentul în care îl ridică la suprafaţă. Spre şocul tuturor, trupul tânărului a fost scos fără cap, urmând ca pompierii să scoată apa din fântână şi să caute şi capul băiatului. „Am fost solicitaţi pentru o persoană înecată, însă la faţa locului a fost găsit un trup în stare de putrefacţie, nemaifiind impuse manvere de resuscitare”, a precizat medicul Deniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani.

Acum poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele morţii copilului, fiind luate în calcul toate posibilităţile, a unei morţi accidentale, suicid, sau o marte violentă, mai ales că acesta a fost găsit decapitat.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

8 VOTURI - MEDIE: 3,63
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...