Lecție oferită unor tineri motocicliști de un polițist de la Rutieră

0

Un poliţist din Botoşani a oferit o lecţie de viaţă unui motociclist care conducea cu viteză şi făcea spectacol pe un drum din judeţ.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe un drum din Botoşani, acolo unde deseori motocicliştii îşi pun viaţa în pericol pentru a face ‘spectacol’.

Un motociclist a fost filmat în timp ce un poliţist l-a prins pe respectiva porţiune de drum când făcea burnout-uri şi circula cu viteză.

Motociclistul făcea toate acestea în timp ce un prieten îl filma, pentru a le publica apoi pe reţelele de socializare.

Din nefericire pentru el, a fost prins de agentul Florina Rotărița, unul din poliţiștii cei mai experimentați din cadrul Biroului Rutier. .

În timp ce motociclistul şi prietenii lui l-au acuzat pe poliţist că ar fi agresiv şi că a dorit chiar să le fure documentele, poliţistul le-a oferit o lecţie de viaţă pe care, cel mai probabil, nu au înţeles-o „Ţi se pare că am 20 de ani? Ţi se pare că văd pentru prima dată motociclete? Sunt sătul până deasupra capului. Pe mine nu mă afectezi cu nimic. Mâine ies la pensie şi îmi văd de viaţă. Dar ţie ţi se va întâmpla aici o nenorocire. Trei motociclete am scos din şanţurile astea. Hai cu mine să îşi arăt nişte cruci acolo. Cruci de oameni. Prima oară când o să moară unul aici, o să te chem să vezi cum moare un om în braţele tale”, le-a spus Florin Rotărița motociclistului şi prietenilor săi.

+0 -0
se încarcă...