Accident groaznic în Gara Botoșani (video)

Un bărbat de 36 de ani din Botoșani a fost victima unui accident cumplit duminică noapte în gara Botoșani.

Din motive încă necunoscute, bărbatul era căzut cu o jumătate din corp pe șinele de tren din apropierea gării. Trenul Botoșani- București, care tocmai plecase din stație, a trecut peste trupul acestuia. Roțile trenului au trecut peste ambele mâini ale acestuia și peste un picior. Bărbatul a fost găsit în agonie de către un alt bărbat care trecea prin zonă.

Speriat, acesta a sunat la 112 și la fața locului a fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD. Timpul foarte rapid în care a ajuns ambulanța și îngrijirile acordate au făcut diferența între viață și moarte. “La fața locului a fost găsit un pacient ce se afla între liniile de cale ferată, cu politraumă și în șoc hemoragic. Prezenta fractură deschisă de braț și antebraț drept, fractură deschisă de coapsă și gambă dreaptă, precum și amputații mâini bilateral”, a precizat medicul specialist în urgențe Lorena Mateciuc, din cadrul UPU-SMURD.

Victima a fost dusă direct în sala de operații, medicii încercând să îi recupereze măcar parțial funcționalitatea membrelor.

Polițiștii au declanșat o anchetă.

Deja ai votat!