Tot mai mulţi minori prinşi la volan

0

Doi minori au fost prinși de polițiștii din Botoșani în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice în decurs de doar câteva ore. Ambele incidente au avut loc duminică.
Mai întâi, poliţiştii dorohoieni au observat, pe strada Miron Costin, un conducător auto care a evitat echipajul de poliţie, schimbând brusc direcţia de mers. Echipajul de poliţie a pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit pe strada Oborul Nou. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana unui minor de 17 ani, din judeţul Vaslui. Totodată s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tot duminică poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Corni au oprit pentru control un autovehicul condus de un minor de 17 ani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că minorul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul i-a fost încredinţat spre conducere de un alt tânăr, de 19 ani.
În ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

+1 -0
se încarcă...