Elevii de 10 ai Botoşaniului, premiaţi la IŞJ (video)

0
bty

Elevii botoşăneni care au obţinut în acest an media maximă la Bacalaureat, respectiv Evaluarea Naţională au fost premiaţi astăzi la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Pentru cei 13 elevi, media maximă la examenul naţional a reprezentat o încununare a unui parcurs şcolar de excepţie, care include rezultate deosebite în activitatea şcolară şi extraşcolară. Aceştia au primit câte o diplomă din partea IŞJ, dar şi un premiu în bani asigurat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Elevii cu 10 la Evaluarea Naţională au primit câte 1000 de lei, iar cei cu 10 la Bacalaureat, câte 3000 de lei.

Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obţinute la examenele naţionale, dar şi în activitatea şcolară şi şi-a exprimat convingerea că aceştia vor reuşi să se menţină la acelaşi nivel şi în anii care vor urma.

„Mulțumim frumos că v-ați făcut timp să treceți astăzi pe la Inspectoratul Școlar. Poate pentru o parte dintre dumneavoastră este pentru prima dată când veniți la această instituție. De ce nu, poate peste 10 – 15 ani să și ocupați o funcție în această instituție, să duceți mai departe ștafeta ca să spunem așa. Ne-am adunat astăzi aici să vă felicităm, dragi elevi, pentru rezultatele excepționale pe care le-ați obținut în anul școlar 2017-2018, nu numai pentru examenul de Evaluare Națională sau Bacalaureat. Cu toții știm că ați obținut rezultate deosebite și la olimpiadele și concursurile școlare la care ați participat și ați reprezentat cu cinste județul Botoșani. Vă mulțumim încă o dată, ne faceți să fim mândri că ridicați ștacheta în ceea ce privește calitatea învățământului botoșănean. Ne dorim să fiți exemple de bune practici și pentru colegii voștri mai mici, sau chiar și mai mari”, a declarat Gabriel Hârtie.

Oficialul le-a adresat felicitări şi profesorilor care i-au pregătit, dar şi părinţilor care i-au susţinut pe calea performanţei. Elevii care au fost premiaţi astăzi sunt:

Ştefan Răzvan Bălăucă, absolvent Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”

Roxana Flavia Ghicioc, absolvent Liceul “Regina Maria Dorohoi”

Andrei Alexandru Hriţcu, absolvent Liceul “Regina Maria Dorohoi”

Bianca Streteanu, absolvent Liceul “Regina Maria Dorohoi”

Daria Ichim, absolvent Colegiul Naţional “AT Laurian”

Bianca Ioana Aciocănesă, absolvent Şcoala Gimnazială 17

Ruth Estera Fodor, absolvent Şcoala “Mihail Kogălniceanu” Dorohoi

Andra Hemcinschi Lungu, absolvent Şcoala 7

Larisa Claudia Lisei, absolvent gimnaziu, Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga”

Daria  Neamţu, absolvent gimnaziu, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”

Maria Teodora Pitrop, absolvent gimnaziu, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”

Mara Elena Pîjîn, absolvent gimnaziu, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”

Andrei Stroici, absolvent gimnaziu, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”.

bdr
bty
bdr

+0 -0
se încarcă...