Copil ajuns la spital după un accident rutier

Un copil în vârstă de 11 ani a fost rănit în urma unui accident rutier produs luni după-amiază pe un drum comunal din localitatea Sărata din comuna Românești.
Două mașini s-au ciocnit și au ajuns în șanț, după ce un șofer de 47 de ani, din Bacău, care se deplasa dinspre Iași spre Botoșani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers pentru a pătrunde pe un drum secundar la stânga.
Autoturismul condus de acesta, un Volkswagen Passat, a intrat în coliziune cu un alt autoturism Audi A4, condus de un bărbat de 48 de ani din Românești, care se angajase regulamentar în depășire. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri, care au acordat ajutor la trei persoane, două refuzând transportul la spital, în timp ce una a fost transportată. „Copilul de 11 ani, aflat în Audi, a fost rănit ușor, acesta suferind un traumatism cranio-facial și un traumatism la buză. Era stabil şi în afara oricărui pericol”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Deja ai votat!