Ravagii făcute de botoșăneni în trafic (video)

0

Șoferii botoșăneni fac ravagii pe șoselele țării. În decurs de câteva ore, în prima zi a săptămânii, doi botoșăneni aflați la volan au avariat opt mașini și rănit patru persoane în urma neatenției în trafic.

Primul accident a avut loc după ce in șofer de tir din Săveni, județul Botoșani, de 23 de ani, a intrat cu un cap de tir în patru mașini, în față la Metro, în Suceava, luni dimineață.

Accidentul s-a produs după ce un tânărul de 23 ani a condus tirul pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, din direcţia Fălticeni – Suceava, banda de lângă axul drumului, iar la intersecţia cu strada Bistriţei nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul condus de pe strada Bistriţei către direcţia Areni, de către o femeie de 41 ani, din comuna Moara.

După impact autoutilitara a ajuns pe refugiul rutier din zona mediană a bulevardului 1 Decembrie 1918 după care a intrat în coliziune cu alte trei autoturisme.

În urma accidentului un minor de un an și jumătate, a fost proiectat din interiorul autoturismului condus de femeia de 41 de ani pe șosea. Ulterior a fost luat de martorii îngroziți și preluat de un echipaj medical de urgenţă şi transportat la U.P.U. – Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava

Totodată, o femeie de 63 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasager într-unul din autoturismele acoșate de autoutilitară a suferit leziuni ușoare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La câteva ore distanță, un alt botoșănean a făcut ravagii în Bistrița. Evenimentul rutier a avut loc luni, când bărbatul, de 37 ani, din judeţul Botoşani, conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Cristeştii Ciceului şi având direcţia de deplasare Beclean – Dej, iar pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat, de 29 ani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 29 ani a fost proiectat în autoturismul din faţă, condus de un bărbat, de 52 ani.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea şoferului din judeţul Botoşani şi a unei pasagere de 48 ani.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în cazul bărbaţilor de 37 ani, respectiv 29 ani şi pozitiv în cazul bărbatului de 52 ani, potrivit polițiștilor.

+0 -0
se încarcă...