Tânăr prins fără permis la volan

0

Faptul că tinerii se urcă la volanul maşinilor şi conduc fără a deţine permis de conducere nu mai este de mult timp o noutate pentru poliţişti. În ultima perioadă, însă, aceştia sfidează legea şi mai mult şi încearcă să scape basma curată cu ajutorul unor permise contrafăcute. S-a întâmplat şi marți, când poliţiştii Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control pe raza localităţii Dersca un autovehicul condus de un tânăr de 25 de ani, din aceeaşi localitate.
Cu ocazia controlului documentelor, tânărul a prezentat un permis de conducere care nu avea elementele de autenticitate specifice. Mai mult, cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi uz de fals, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea luării măsurilor legale.

+0 -0
se încarcă...