Zeci de scandalagii amendați de jandarmi la Spitalul Județean

2

Jandarmii au împărțit zeci de sancțiuni după ce mai mulți romi au luat cu asalt curtea Spitalului Județean. Deși exact în aceeași perioadă a anului trecut, evenimente mult mai grave petrecute la aceeași unitate sanitară cu zeci de romi au rămas nesancționate, de această dată situaţia a fost radical schimbată. Potrivit unui comunicat al instituşiei, jandarmii au aplicat luni 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.300 de lei persoanelor care au tulburat ordinea şi liniştea publică la Spitalul Mavromati. Este vorba de romii care s-au aflat luni la spital, în semn de solidaritate pentru bărbatul călcat de tren.

Doi bărbaţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care s-au luat la bătaie la ora 02.15 în faţa unui magazin non-stop din apropierea intrării au fost sancţionaţi fiecare cu amendă de 1500 de lei.
Cu câte 2000 de lei amendă au fost sancţionate două femei care au provocat scandal, au adresat injurii şi au îmbrîncit personalul medical de la Secţia Terapie Intensivă şi Reanimare, în încercarea de a pătrunde, în aceeaşi noapte, într-o zonă interzisă accesului vizitatorilor, după ce tânărul a fost adus din sala de operaţii.
Alte câteva persoane au fost sancţionate pentru consum de băuturi alcoolice şi fumat în curtea spitalului, precum şi pentru constituirea unui grup în vederea săvârşirii de acţiuni contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială. „Recomandăm cetăţenilor care pătrund în spital sau în curtea acestuia să adopte o atitudine civilizată, pentru a nu deranja alte persoane şi pentru a permite personalului medical să acorde îngrijirile de specialitate fără a fi întrerupt nejustificat din activitate”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

+0 -0

2 COMENTARII

se încarcă...