Emoţii pentru directorii şcolilor botoşănene

0

Directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani sunt în febra evaluării activităţii pe anul şcolar 2017 – 2018. Aceştia au prezentat fişele de autoevaluare şi urmează ca în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean să fie stabilit calificativul pentru fiecare în parte. „Calendarul de evaluare a activității manageriale e un calendar național pe care nu l-am stabilit noi la nivel județean. Dacă, într-adevăr, un director va primi calificativul <nesatisfăcător> a doua zi îi încetează mandatul, chiar dacă a fost numit cu o lună înainte”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector şcolar general.

În perioada 10-14 septembrie, Consiliul de Administraţie al IŞJ  va stabili pentru fiecare director calificativul și punctajul aferent. Rezultatele evaluării vor fi comunicate până pe 21 septembrie.

În învăţământul botoşănean sunt 166 de directori şi directori adjuncţi. Lista cu cei 166 de profesori care vor conduce unităţile de învăţământ în anul şcolar 2018 – 2019 a fost publicată de conducerea IŞJ pe 21 august. Cei mai mulţi directori au obţinut funcţiile în urma concursului susţinut în 2016, sau 2017. 24 de directori au fost numiţi de conducerea IŞJ, prin detaşare în interesul învăţământului.

+0 -0
se încarcă...