Contre în CL de la deschiderea Parcului Cornişa (video)

0

Data deschiderii Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa continuă să genereze contre între aleşii locali. La începutul lunii august, într-o şedinţă extraordinară a deliberativului local, consilierul social democrat Ady Petruşcă s-a arătat interesat de subiect şi a legat amânarea deschiderii de povestea unei fetiţe care a tot aşteptat să facă baie la Cornişa şi a ajuns studentă fără ca dorinţa să i se îndeplinească. El a solicitat atunci ca parcul să fie deschis, pentru ca studenta să meargă la Cornişa măcar în vacanţa de iarnă. În şedinţa de astăzi, Ady Petruşcă a revenit cu aceeaşi întrebare. „Nu exagerez și nu sunt patetic, am avut acea intervenție încărcată cu un pic de patriotism local. Chiar am vrut să știu când terminăm proiectul, când se finalizează acest proiect. Domnule primar, acum nu vreau să vă iau sub nicio formă apărarea, dar știu și eu cum se lucrează cu proiectele europene, știu cum e să lucrezi cu societăți mai mult sau mai puțin responsabile, dar chiar vă rog să mă înțelegeți, la începutul lunii am încercat să aflu când terminăm acest proiect”, a precizat Ady Petruşcă. Acesta a adăugat că reprezintă o serie de locuitori ai orașului Botoșani, care sunt interesaţi ca acest proiect să se finalizeze. „Să nu dăm în derizoriu şi să ne facem chiar de ruşine. Poarte încercaţi să grăbim un pic lucrurile”, a concluzionat Ady Petruşcă.

Cătălin Flutur nu a rămas dator cu răspunsul arătând că cea mai mare problemă la Cornișa a fost avizul şi soluţia de la Nova Apaserv în privinţa canalizării. „Data trecută când ne-aţi spus povestea frumoasă, am spus ok, să ascultăm povestea. Dacă repetăm aceeaşi discuţie, o să vă spun. Cel mai târziu am primit avizul de la Nova Apaserv, cu soluţia unde ne ducem cu canalizarea. Pentru că de acolo au plecat toate. Nu era funcţional, nu putem să-l facem, am încercat, ne-ați alungat peste deal să mergem cu canalizarea, să mai facem o investiție încă pe jumătate cât era Cornișa”, a explicat primarul.

Deschiderea Parcului Cornişa este aşteptată de mii de botoşăneni. Săptămâna viitoare va începe recepţia obiectivelor. Cel mai probabil, zona de agrement va fi deschisă în această toamnă.

+0 -0
se încarcă...