De pe casă a ajuns direct la spital

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Când mai avea un pic să îşi vadă casa terminată, un bărbat a ajuns la Urgenţe, fiind la un pas de a sfârşi tragic.

În vârstă de 51 de ani, bărbatul se afla ieri pe acoperişul casei pe care aproape o terminase. La un moment dat, însă, acesta a făcut o mişcare greşită şi s-a dezechilibrat. Nu a mai avut de ce să se sprijine şi a căzut în gol de la peste patru metri înălţime. Lovit destul de serios la cap şi la şold, acesta abia se putea mişca, astfel că rudele au apelat serviciul 112 pentru a cere ajutorul medicilor.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului, acordându-i acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe. „Pacientul a suferit un traumatism cranian, coloană cervicală, un traumatism de şold, însă starea era stabilă, fiind predat colegilor de la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botoşani.

Chiar dacă a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, bărbatul putea sfârşi într-un mod tragic, asta pentru că a căzut la câţiva centimetri de mai multe scânduri cu cuie în ele, acestea putându-i perfora plămânii.

+0 -0
se încarcă...