spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTGermania-Franța: cadoul pe care toamna îl aduce iubitorilor fotbalului

Germania-Franța: cadoul pe care toamna îl aduce iubitorilor fotbalului

Toamna fotbalului european vine cu meciuri electrizante! La inceputul unui sezon care se anunta extrem de incarcat si de palpitant, in acelasi timp, reprezentativele nationale duc primele batalii incendiare! Noua competitie europeana menita sa inlocuiasca meciurile amicale, Liga Natiunilor, propune iubitorilor fotbalului din Romania si nu numai primul duel cu adevarat incandescent intre doua forte ale fotbalului european: Germania si Franta.

Favorite la castigarea trofeului Ligii Natiunilor, cele doua echipe vin dupa evolutii total opuse la editia recent incheiata a Campionatului Mondial din Rusia.

Planuri mari pentru Mannschaft

Umilita in Rusia, unde a parasit competitia, intr-un mod cu totul neasteptat, inca din faza grupelor, Germania porneste campania din cadrul acestei noi intreceri cu ganduri mari, hotarata sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri. Germania este condusa de catre un selectioner cu o mare personalitate si o mare experienta in ceea ce priveste competitiile internationale. Mai mult, Low a dezvaluit recent, in cadrul unei conferinte sustinute la Munchen, ocazie cu care a explicat, pe larg, motivele esecului usturator din Rusia, ca are in plan crearea unei noi strategii menita sa imbunatateasca eficienta jocului selectionatei Germaniei. Mai precis, acesta doreste ca echipa sa mentina, in continuare, o posesie ridicata a mingii. Cu toate acestea, este necesar ca, in vizunea ofensiva a echipei sa existe un echilibru, mai exact “ va trebui sa ne adaptam stilul si sa devenim mai flexibili, mai supli, ca sa nu mai riscam atata”, a sustinut acesta.

De altfel, meciurile din grupa I , divizia A a Ligii Natiunii se anunta drept o oportunitate excelenta pentru selectionerul Low de a reconstrui o echipa competitiva in perspectiva Europeanului de peste 2 ani.

Pentru aceasta partida, Low a incercat sa gaseasca un echilibru cat mai evident intre experienta si tinerete. De altfel, din lotul de 21 de jucatori convocati pentru partida contra selectionatei “Cocosului galic” de pe Allianz Arena”, Low si trei fotbalisti fara experienta la nivel international. Concret, Thilo Kehrer, Kai Havertz si Nico Schultz sunt pariurile selectionerului german pentru primul meci de anvergura dupa esecul din Rusia.

Insa, Low a completat lotul cu cativa jucatori consacrati. Astfel, portarul Manuel Neuer este de asteptat sa confere siguranta intre buturile adverse si sa pareze, fara emotii, suturile atacantilor francezi, in timp ce veteranii Mats Hummels si Jerome Boateng sunt considerati “stalpii” apararii germane.

Tony Kroos si Julian Draxler au rolul de a revigora atacul si de a aduce un plus de clarviziune in ofensiva. Thomas Mueller are toate abilitatile de a –i ridiculariza pe fundasii adversi si de a marca un gol care sa decida rezultatul final al partidei.

Din aceste motive, Sportingbet acorda prima sansa Mannschaft-ului, o eventuala victorie fiind creditata cu o cota de 2.30.

Mannschaft va fi vaduvita de prezenta mijlocasului lui Juventus Torino, Sami Khedira, care a iesit, intre timp, dupa evolutiile sale modeste de la Mondialul din Rusia.

Doua victorii a reusit Mannschaft in ultimele 6 dispute directe cu “Les Bleux”, cea din urna fiind chiar in sferturile de finala ale CM 2014!

Franta este pe val!

Proaspata campioana mondiala, Franta este o echipa aflata pe val. Cu stabilitate pe banca tehnica si un lot echilibrat in toate compartimentele, nationala “Cocosului galic” nu isi poate dori decat un singur lucru, si anume victoria, care sa se adauge zestrei de 4 succese repurtate contra Mannschaft-ului in ultimele 6 intalniri directe.

Cu 12 goluri reusite la Campionatul Mondial si o medie de 1.50 goluri/meci, “Les Bleux” au toate atuurile pentru a transa favorabil disputa de pe Allianz Arena, din Munchen. Mai mult, selectionerul Didier Deschamps mizeaza pe stabilitate si experienta! Din lotul prezent la turneul final din  aceasta vara fac parte toti campionii mondiali, cu exceptia portarului lui Olympique de Marseille, Steva Mandanda, accidentat.

Griezmann, Mbappe si Olivier Giroud sunt principalele arme ofensive ale reprezentativei Frantei pentru meciul de pe arena din Munchen. Pogba sau Matuidi sunt creatorii actiunilor periculoase ale selectionatei “Cocosului galic”, in timp ce Umtiti sau Adil Rami vor opri, din prima, toate sarjele ofensive ale agililor atacanti germani.

Din aceste motive, Sportigbet ofera jucatorilor sai o cota deloc de neglijat la categoria de pariuri “1X2”. Astfel, victoria Frantei este creditata cu o cota de 3.00, ceea ce inseamna o triplare imediata a castigurilor. In situatia unei remize, cota este de 3.30 si ea la fel de atractiva pentru iubitorii fotbalului din Romania.

Despre acest meci cat si despre ceilalti adversari din grupa Germaniei, atacantul lui Bayern Munchen, Thomas Muller, a declarat ca “Este o grupa incredibila. Un inceput interesant al unei noi competitii”. La randul sau, Reinhard Griendel, journalist si presedintele Asociatiei Germane de Fotbal,  a subliniat faptul ca grupa Germaniei este cea mai puternica, ceea ce aduce, in prin-plan, jocuri mult mai antrenante si stadioane pline.

Asadar, Allianz Arena va fi arhi-plina la ora meciului, iar analizeze preliminare arata ca vom avea parte de un joc echilibrat.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...