Paul Octav, consilier municipal PNL – Cer public demisia domnului director al Teatrului de Copii (video)

0
bdr

În debutul şedinţei de astăzi a Consiliului Municipal Botoşani, consilierul liberal Paul Octav i-a cerut demisia lui Marius Rogojinschi, directorul Teatrului de Copii şi Tineret „Vasilache”. Alesul local s-a declarat revoltat de modul în care Marius Rogojinschi îşi exprimă opiniile pe o reţea de socializare.

„Dacă domnul director își asumă aceste declarații, consider că ar trebui să-și dea demisia. Este inadmisibil ca un director al unei instituții de cultură să folosească un limbaj de o asemenea calitate. Trivial este puțin spus. Este inadmisibil să folosească un astfel de limbaj un director de instituție cu cultură. Cer public demisia domnului director al Teatrului de Copii”, a declarat Paul Octav.

Şi consilierul municipal Eugen Ţurcanu este foarte nemulţumit de atitudinea directorului Teatrului de Copii şi Tineret “Vasilache” şi a anunţat că, atât timp cât directorul Marius Rogojinschi va conduce această instituţie de cultură, el nu îşi va mai duce copiii la spectacolele de aici.

„Nu pot să admit ca un om care vorbeşte în acest mod să fie managerul unei instituţii de cultură care are legătură cu copiii. Nu se poate aşa ceva”, a spus, printre altele, Eugen Ţurcanu.

Referindu-se la declaraţiile directorului Teatrului Vasilache, primarul Cătălin Flutur a arătat că vede un pic de supărare numai într-o parte, făcând trimitere la faptul că au reacţionat consilierii liberali, nu şi cei social democraţi.

„Am intrat într-o eră a vrajbei și a unor cuvinte aruncate și din stânga și din dreapta. Și toate au același lait motiv pe care îl folosesc și unii și alții. Cred că ar trebui să nu ne supărăm pentru unul care spune nu știu ce și să ne supărăm și pe ceilalți care spun. Din calitatea lui de director la Teatrul de Păpuși nu ar trebui să facă treaba asta. Dar sunt foarte mulți și din stânga și din dreapta care folosesc același cuvânt, care a devenit cuvântul cel mai des folosit în România din ultimele două, trei luni”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Deja ai votat!
se încarcă...