Profesoară ajunsă la spital din cauza emoțiilor

0

Emoţiile repartiţiilor din învăţământ şi căldura de afară au făcut ca o profesoară să ajungă la spital, în loc de Inspectoratul Şcolar.

Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, când femeia de 25 de ani, care este profesoară, s-a pornit spre Inspectoratul Şcolar. În timp ce era pe Calea Naţională, femeia a început să se simtă rău, să ameţească şi a încercat să se aşeze la umbră pentu a-şi reveni, însă nu a mai apucat, pentru că a căzut din piciare şi şi-a pierdut pentru câteva momente cunoştinţa.

Oamenii din jur i-au sărit în ajutor, iar la faţa locului a fost solicitat sprijinul unui echipaj cu medic de la Ambulanţă. Femeia a primit primul ajutor şi şi-a revenit în scurt timp, fiind ulterior transportată la spital pentru supraveghere şi analize, aceasta fiind şi însărcinată, fapt ce a contribuit la starea ei de rău.

Medicii spun că în continuare căldura de pe parcursul zilei poate afecta persoanele cardiace, gravidele sau cei cu afecţiuni cronice, astfel că este necesar ca botoşănenii să se protejeze în continuare în această perioadă. „Deşi se apropie luna septembrie, nu trebuie ignorat efectul razelor soarelui în jurul amiezii, mai ales la personalele care au o sensibilitate crescută în această perioadă, fie din cauza anumitor afecţiuni, fie a unei stări generale a organismului”, a precizat medicul primar Liviu Stan, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

+0 -0
se încarcă...