Au fost stabiliţi artiştii care vor concerta la September Fest

0

Edilii botoşăneni au stabilit artiştii care vor concerta la September Fest, manifestare care va avea loc în perioada 6 – 9 septembrie. Ziua de 6 septembrie este rezervată pregătirilor şi amenajării zonei, urmând ca spectacolele să aibă loc în zilele de 7, 8 şi 9 septembrie.

„Pentru acest eveniment avem discuții cu o serie de artiști care se vor concretiza în zilele următoare prin perfectarea contractelor. Acești artiști sunt: Liviu Teodorescu, Alina Eremia, trupa Fără Zahăr, Anda Adam și Eduard Sanda”, a declarat astăzi Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului.

Potrivit edilului, în condiţiile în care vor fi atrase sponsorizări, lista cu artiștii care vor concerta la Botoşani va fi suplimentată. Şi în acest an, în organizare este implicat, alături de Cosmin Andrei, Mihail Lichiardopol, managerul societăţii Lichiardopol Parc. Consilierii municipali au votat pentru alocarea a 50.000 de lei de la bugetul local, o sumă similară urmând a fi asigurată de Mihail Lichiardopol.

„Pentru manifestări și-au anunțat participarea și instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Local, respectiv Filarmonica de Stat, Teatrul Mihai Eminescu și Teatrul Vasilache fiecare cu un program specific activității pe care o desfășoară. Întreg evenimentul va avea loc în formula consacrată până acum: cu comercianți în Centrul Istoric, cu program începând din a doua parte a zilei”, a explicat Cosmin Andrei.

În organizarea festivalului se implică şi funcţionarii Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică. Aceştia vor organiza pentru doritori tururi turistice prin oraș. La această dată se ia în calcul şi includerea în program a unei prezentări de modă, dar şi prezentarea echipei FC Botoşani şi a unei echipe de handbal.

+0 -0
se încarcă...