Părinţi bătuţi de propriul fiu

1

Bătrâni și vai de capul lor, doi soți au ajuns la spital bătuți de fiul lor. Cei doi, de 65 şi 67 de ani, au ajuns la spital sâmbătă, aduşi plini de vânătăi, de la domiciliul din localitatea Coşula.

Întrebaţi de cadrele medicale cine a fost autorul, femeia a răspuns cu durere în suflet că fiul lor îi agresase. „Păi cine să ne bată? Cine e mai aproape. Copilul nostru. L-am crescut, l-am ajutat, iar la bătrâneţe asta a fost răsplata”, a povestit bătrâna, care nu a rămas internată, dar care a venit la spital pentru a-şi vizita soţul internat pe secţia de chirurgie. „Pacienţii prezentau multiple echimoze şi contuzii, iar bărbatul un traumatism toracic”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati.

Oribit din cauza aburilor consumului de alcool în exces, bărbatul s-a enervat pe proprii părinţi că nu îi mai dădeau bani pentru a-şi procura băutură, astfel că a tăbărât cu pumnii şi picioarele pe tatăl său. În momentul în care mama băiatul a sărit în apărarea soţului, băiatul a lovit-o şi pe ea cu pumnul în faţă.

Cei doi au ajuns la spital, dar spun că nu vor să depună plângere împotriva fiului.

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. Unul care nu lucreaza și bea pensia părinților. Oare ia și ajutor social? Statul roman asta încurajează, lenea, saracia, lipsa de educatie. Are nevoie de asemenea specimene la votare, la mitinguri de susținere a corupției, cum a fost cel organizat de Dragnea și Firea la București, oameni aduși din toată tara.

se încarcă...