9 sfaturi care să te ajute să devii un profesionist în utilizarea mașinii de cusut (P)

0

Îți dorești să înveți cum să folosești o mașină de cusut? Iată câteva sfaturi rapide care te vor transforma rapid într-un profesionist în ale cusutului.

 

  1. În primul rând, echipamentul: Ce este un meșter fără instrumentele sale? Dacă nu ai echipamentul potrivit, învățarea acestei activități este imposibilă. Deci, mai întâi, învestește într-o mașină de cusut pe care să te poți baza. Este recomandat să faci o cercetare avansată și să vezi ce este potrivit nevoilor și planurilor tale.

 

  1. Investiți într-o carte pentru începători: ar fi bine să utilizezi o astfel de resursă, deoarece te ajută să începi cu informațiile de bază într-o manieră corectă. Cu toate acestea, poți să citești selectiv, întrucât unele informații pot fi copleșitoare, devenind „prea mult” pentru un începător.

 

  1. Învață să folosești mașina: înainte de a putea face orice, trebuie să știi cum să utilizezi mașina de cusut. Citește manualul de utilizare, consultă tutorialele de pe internet, apelează la ajutorul experților sau pur și simplu „murdărește-te pe mâini”. Cu excepția cazului în care nu știi absolut deloc cum să utilizezi mașina, ca să ajungi la acele modele frumoase pe care le visezi trebuie să începi de undeva!

 

  1. Înțelege acului mașinii de cusut: este foarte important să înțelegeți cum funcționează acul de cusut. Există riscul de a te răni dacă nu știi cum să introduci sau să îndepărtezi corect acele.

 

  1. Începeți cu coaserea mână: înainte de a investi într-o mașină, aflați elementele de bază ale coaserii utilizând mâinile. Deoarece este mai dură și necesită mai multă atenție la detalii, veți putea transfera abilitatea cu ușurință pe o mașină.

 

  1. Începe cu elementele de bază: de cele mai multe ori, soluțiile cele mai bune sunt cele mai simple. Este nevoie de timp pentru a stăpâni o arta cusutului, deci fi răbdător și începe să execuți corect pașii de bază. În timp ce înveți, vei câștiga încrederea pentru a încerca lucruri noi și complicate. Lucrurile simple nu trebuie să fie și plictisitoare. Începe cu perne, de exemplu, pentru ca apoi să treci la modele mai complexe.

 

  1. Nu te afli într-o competiție: singura persoană cu care te lupți este tu însuți. Nu stabili termene auto-impuse, care pot face procesul mai mult un supliciu decât o plăcere. Setarea unor termene nerezonabile poate elimina bucuriile dintr-un hobby. Mai degrabă decât să-ți dai sufletul până la linia de sosire, împarte proiectul în pași mici și savurează întregul proces.

 

  1. Înțelege țesătura: acest lucru este foarte important deoarece, pe măsură ce avansezi în „jocul” cusutului, trebuie să știi ce material se potrivește în fiecare situație. Pe măsură ce obții mai multe cunoștințe despre varietatea de materiale, cu atât mai mult vei putea experimenta. Ce este cusutul până la urmă, dacă nu puterea de a crea ceva artistic?

 

  1. Învață arta finisării cusăturilor: marginile nefinisate pot fi o imagine neplăcută pentru ochi. Cusăturile frumos finisate transformă creația ta într-o piesă rafinată și îți oferă încrederea pentru a produce lucruri din ce în ce mai complexe și mai frumoase!
+1 -0
se încarcă...