A fost finalizat programul September Fest

0

Echipa coordonată de viceprimarul Cosmin Andrei a finalizat programul September Fest. Manifestarea va debuta mâine şi se va încheia duminică. În organizare sunt implicate şi instituţiile de cultură finanţate de la bugetul local. Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vor prezenta pe 7 septembrie, spectacolul „Apus de soare”, în curtea Bisericii „Sfântul Gheorghe”. Sâmbătă, începând cu ora 18.00, tot actorii botoşăneni vor organiza o paradă a costumelor de epocă.

„Vineri avem invitat principal Orchestra Rapsozii Botoşanilor, într-o colaborare cu Consiliul Judeţean, cărora doresc să le mulţumesc pe această cale că au acceptat propunerea noastră şi au fost de acord să putem invita Rapsozii Botoşanilor, cu titlu gratuit, în cadrul evenimentului”, a declarat Cosmin Andrei.

Municipalitatea a alocat de la bugetul local 50.000 de lei, o sumă similară urmând a fi asigurată de societatea condusă de Mihail Lichiardopol, patronul Lichiardopol Parc. Festivalul va avea loc în Centrul Istoric, acolo unde va fi amplasată scena unde vor evolua artiştii, dar şi tarabele comercianţilor. În parcarea Elvila a fost amenajat un parc de distracţii pentru copii şi tineri.

Programul festivalului este următorul:

6 septembrie

Concursuri, animaţie la scenă

Asociaţia Culturală „Cheia Sol”

Karaokestill

Ansamlul „Doruleţul” Durneşti

Ansamblul „Dor de horă” Cristeşti

7 septembrie

Concursuri, animaţie la scenă

Asociaţia Culturală „Cheia Sol”

Orchestra Rapsozii Botoşanilor, Cornelia Ciobanu, Brânduşa Covalciuc Ciobanu şi Alexandra Plămadă

8 septembrie

Concursuri, animaţie la scenă

Filarmonica de Stat Botoşani

Alina Eremia

Liviu Teodorescu

9 septembrie

Concursuri, animaţie la scenă

Filarmonica de Stat Botoşani

Mix Edward Sanda

Trupa Fără Zahăr

Anda Adam.

 

+0 -0
se încarcă...