Carambol provocat de un septuagenar

0

Un bărbat de 70 de ani din Darabani a realizat pe calea mai puţin plăcută că ar trebui să se lase de şoferie. Originar din localitatea Bajura, bărbatul se afla ieri cu maşina, un autoturism marca Renault, pe strada 1 Decembrie, chiar în zona centrală a Darabaniului. La un moment dat, însă, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a maşinii şi a lovit patru maşini care erau parcate pe partea dreaptă a drumului.

După impact, bărbatul a rămas blocat în autoturismul avariat, având nevoie de intervenţia echipelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a fi scos.

Ulterior, acesta a fost scos de pompieri şi predat cadrelor medicale de la Ambulanţă şi transportat la Secţia din Darabani a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU). „Pacientul era stabil din punct de vedere hemodinamic. Prezenta mai multe contuzii şi un atac de panică”, a precizat un asistent din cadrul SJU Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, car a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.

+0 -0
se încarcă...