joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitateaCare sunt beneficiile unui troler de școală pentru copii (P)

Care sunt beneficiile unui troler de școală pentru copii (P)

Trebuie să recunoaștem că vremurile s-au schimbat semnificativ. Copiii din zilele noastre își doresc mult mai mult să fie independenți și să facă lucrurile cu mai multă ușurință. Obișnuiți încă de la vârste fragede cu facilitatea pe care o oferă internetul în ceea ce privește accesarea informațiilor și a distracției, cei mici caută permanent același sentiment în toate activitățile din jurul lor.

În acest spirit, cei mici doresc să-și transporte cu ușurință cele necesare la școală. Dar, de multe ori, un rucsac obișnuit nu va oferi libertatea pe care o oferă un troler de școală. Greutatea ghiozdanului, de multe ori mult peste limita considerată „sănătoasă”, îi face pe cei mici să nu se poată mișca în voie și să ajungă acasă obosiți și cu dureri de spate.

Având în vedere aceste aspecte, putem considera trolerul pentru copii o investiție mai mult necesară decât o simplă opțiune a unora. Popularitatea acestei modalități de transport a cărților și caietelor a crescut tot mai mult în ultima vreme, datorită unor factori pe care îi vom detalia în cele ce urmează. Cel mai probabil, te întrebi de ce un troler de școală este mai bun decât un simplu ghiozdan, deși intuiești cum anume ajută acestea la îmbunătățirea semnificativă a vieții de școlar.

Trolerul pentru copii aduce mai mult confort

Nu doar copiii, ci și adulții iubesc confortul. Așadar, este firesc ca și cei mici să-și dorească să se miște în voie, chiar dacă au de transportat o sută de cărți, caiete și culegeri după ei. Trolerul de școală face tocmai acest lucru: te lasă să iei cu tine toate materialele necesare unei zile aglomerate, fără să simți că duci în spate o ditamai „povara”.

Și, deși am numit generic acest aspect „confort”, îl putem lega indisolubil de sănătate: copiii nu mai cară în spate un ghiozdan de câteva kilograme bune, lăsându-i să se dezvolte armonios fără să fie tentați să se îndrepte spre extrema cunoscutului „caiet universal”. Câteodată mă gândesc că mie mi-ar prinde bine unul și acum, când am de cărat după mine o grămadă de chestii și-mi simt spatele plângând sub povara rucsacului.

Un troler pentru copii cu design special îl vor face remarcat printre ceilalți

Copiii caută să-și exprime personalitatea în tot ceea ce fac. Începând de la pasiunile pe care le dezvoltă pentru activități, precum desen, citit, calculatoare sau sport până la hăinuțe (Mami, dar mie nu-mi place Iron Man, îmi place Spider Man – sună cunoscut?).

O parte importantă a stilului este și ghiozdanul. Și cum te faci mai ușor remarcat dacă nu printr-un ghiozdan pe care nu numai că nu-l mai are multă lume, dar are și un design interesant, aducând și un plus de utilitate? Îți garantez că trolerul copilului tău va stârni admirația colegilor săi, care va rezulta în niște priviri mai încruntate la ședințele cu părinții din cauza celorlalți copii, care au plâns acasă după un troler ca al micuțului tău. Dar treci cu ușurință peste aceste aspecte, gândindu-te că micuțul tău s-a făcut remarcat printr-un ghiozdan invidiat de toți colegii, care aduce și un beneficiu la sănătatea și dezvoltarea lui.

Dacă te gândești deja la cum va arăta copilul tău cu un troler în prima zi de școală, îți recomand să apelezi la MyKitty. MyKitty este un magazin apreciat atât de părinți, pentru calitatea și prețul convenabil al produselor, cât și de copii, pentru design-urile pe placul lor. Dacă dorești să achiziționezi un troler pentru copii, MyKitty este locul cel mai potrivit!

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.6 ° C
7.8 °
6 °
95 %
1.8kmh
100 %
joi
8 °
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
14 °
lun
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...