Femeie trimisă la Iaşi din cauza unei dureri de cap (video)

0

O femeie a venit la spital din cauza unei dureri de cap şi a ajuns direct la Iaşi cu elicopterul, fiind diagnosticată cu accident vascular hemoragic. Femeia, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital marţi la amiază, speriată de faptul că o durea capul de trei zile.

Temerile ei au fost întemeiate, medicii din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) descoperind că aceasta a vea o hemoragie la nivelul creierului, motiv pentru car s-a decis trimiterea ei de urgenţă la Iaşi. „O pacientă în vârstă de 72 de ani cu o cefalee de aproximativ 72 de ore. A fost investigată neurologic, computer tomograf, fiind diagnosticată cu accident vascular cerebral hemoragic. A fost transferată către Neurochirurgie Iaşi cu ajutorul echipajului de Salvare Aeriană, iar TIM a făcut transferul din UPU către elicopter în condiţii de siguranţă”, a precizat medicul specialist în urgenţe Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD.

Femeia a fost transportată pe terenul unităţii militare 01189, de unde a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată în condiţii de siguranţă la Iaşi.

+0 -0
se încarcă...