Bărbat ars de cazanul de țuică

0

Un baărbat de 63 de ani din satul Flondora, comuna Manoleasa, a fost adus la spital în stare gravă după ce a fost victima unui incident cumplit în gospodărie.

Bărbatul se afla în curtea casei unui vecin împreună cu mai mulți prieteni. Vecinul acestuia prepara țuică la un cazan improvizat, iar ceilalți vecini preparau un grătar. La un moment dat, capacul de la cazanul sub presiune în care se preparat țuică a cedat, povocând un jet puternic de abur fierbinte din cazan. În momentul acela, victima era chiar în apropierea recipientului, fiind izbit în plin de jetul de abur fierbinte.

Imediat, ceilalți bărbați i-au sărit în ajutor, iar unul dintre aceștia a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La fața locului a fost trimis un echipaj de prim ajutor al SMURD iar întâmpinare a fost trimis echipajul cu medic de terapie intensivă mobilă.

Pacientul a fost preluat de echipajul timp și transportat la unitatea de primiri Urgențe în stare gravă. “Victima prezintă arsuri de gradele II-III pe proximativ 40 la sută din suprafața corpului, fiind conștient, dar în stare gravă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Bărbatul a fost internat pe secția de chirurgie plastică și reparatorie urmând ca rănile să-i fie toaletate și să se ceară transferul într-un certru de arși.

Deja ai votat!
se încarcă...