spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăActualitateaGhid util pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebe (P)

Ghid util pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebe (P)

Încă dinainte să vină cel mic pe lume, mulți dintre părinți se îngrijesc să cumpere cele necesare pentru ca totul să fie pregătit cum se cuvine. Așadar, bebelușul va avea nevoie și de o îngrijire specială și de toată atenția din lume, alături de o mulțime de alte lucruri. Specialiștii susțin că primele luni de viață sunt și cele mai importante deoarece pun amprenta asupra personalității micuțului ceea ce îi vor influența mai târziu parcursul în viață.

Odată cu împlinirea vârstei de 5 luni are loc și o schimbare la nivelul alimentației sugarului, în sensul în care este necesară introducerea unei hrane solide (piureuri de fructe și de legume). Una dintre marile probleme cu care se confruntă însă părinții constă în faptul că micuțul nu va fi liniștit atunci când vine vorba despre ora mesei. În acest caz, unele mămici iau în calcul varianta achiziționării unui scaun de masă pentru copii care să răspundă nevoilor micuțului și să te ajute să-i formezi  o anumită disciplină a mesei.

Miababy® te ajută să alegi scaunul de masă potrivit

Având în vedere multitudinea de opțiuni existente pe piața de profil la ora actuală, devine destul de greu să faci alegerea ideală. Așadar, în funcție de preferințe și de bugetul pe care îl ai la dispoziție, poți găsi produsul potrivit nevoilor tale într-o gamă variată de scaune pentru bebe, confecționate din diverse materiale și cu anumite funcționalități.

Miababy® este magazinul online la care poți apela atunci când te afli în căutarea unor accesorii necesare și utile pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău. Pe site, poți găsi o mare varietate de scaune potrivite pentru bebe la prețuri avantajoase. Iată câteva aspecte de care ar trebui să ții cont în cadrul procesului de selecție:

  1. Siguranța

Scaunul de masă ar trebui să prezinte un grad de siguranță ridicat, mai ales că bebelușii nu au stare, tocmai de aceea, ar trebui să alegi unul care să aibă stabilitate. Până la urmă, orice părinte își dorește ca puiul lui să fie protejat de orice pericol.

  1. Confortul

Specialiștii ne sfătuiesc să fim atenți la materialele pe care le alegem, optând pentru unele moi, care să nu provoace alergii. De luat în calcul este faptul că bebelușii au în general, o piele sensibilă predispusă foarte ușor la iritații.

  1. Designul

Cei mici sunt mereu încântați de culori și desene, așadar ar fi recomandat să optezi pentru un produs care să aibă un design cât mai atractiv. Dacă nu dispui de mult spațiu în bucătărie, ai putea să alegi un model de scaun care se pliază. De asemenea, se recomandă să alegi un articol care are colțurile rotunjite pentru a evita apariția riscului de accidentare.

  1. Sistemul de prindere

Așa cum am menționat mai sus, siguranța reprezintă unul dintre cei mai importanți factori de urmărit când vine vorba despre alegerea unui astfel de produs. Ar trebui să evităm folosirea unor scaune de masă prevăzute cu simplă curea, dar acestea nu sunt recomandate, deoarece cel mic se va putea elibera, într-o clipă de neatenție. Cel mai sigur sistem în acest caz este prinderea în cinci puncte, cu bretele incluse.

  1. Prețul

Bugetul alocat este unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ții cont în cadrul procesului de selecție. Având în vedere că părinții au nevoie de o sumedenie de produse pentru cei mici, este normal să își dorească să se încadreze în bugetul stabilit. Fiind vorba despre siguranța micuțului tău, ar fi indicat să nu faci abstracție de la calitate pentru a economisi, deoarece produsele ieftine se pot deteriora rapid sau îi pot pune în pericol siguranța celui mic.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...