spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăActualitateaImplantul dentar MIS Seven – Soluția de care are nevoie cabinetul tău...

Implantul dentar MIS Seven – Soluția de care are nevoie cabinetul tău (P)

Procesul pe care îl presupune un implant dentar este unul complex, ce necesită aportul unui medic dentist cu specializare în chirurgie sau a unui medic stomatolog cu specializare în implantologie. Operația presupune inserarea implantului în osul maxilarelor, pentru a conserva starea de sănătate a pacientului și pentru a-i reda încrederea în propria persoană prin restaurarea estetică.

Ca medic dentist, știi destul de bine că implanturile dentare reprezintă o intervenție profitabilă. Dar nu există o recompensă mare fără un risc pe măsură, iar veniturile aparent mari pot să rezulte într-un profit sub așteptări dacă folosești un sistem de implanturi costisitor, care nu se pliază corespunzător pe nevoile clientelei tale. Toate aceste variabile se constituie într-un sistem care are un impact direct semnificativ atât asupra profitului tău, cât și asupra calității lucrărilor pe care le efectuezi.

Costurile fixe ale operației de implant dentar vin din sistemul de implant folosit și componentele sale. Deși este posibil să-ți dorești să reduci aceste costuri, trebuie să ai mereu în minte faptul că „primești ceea ce plătești” – iar mai ieftin, de multe ori, înseamnă materiale de o calitate mai slabă. Poți totuși să obții discounturi dacă te orientezi spre achiziționarea mai multor implanturi odată. Dacă realizezi această operație suficient de frecvent, ar putea fi o investiție de bun augur.

Implanturile dentare MIS – calitate la un preț corect

Fondată în 1995, în Israel, compania MIS Implants Technologies este renumită la nivel mondial în industria implanturilor stomatologice. Echipa MIS s-a concentrat pe găsirea de soluții inovatoare, care să atingă cele mai înalte standarde internaționale, având în același timp grijă să ofere această calitate la un preț corect. Implanturile MIS sunt rezultatul activității de cercetare a unor reputați oameni de știință și ingineri, care și-au cristalizat eforturile de cercetare în dezvoltarea celor mai bune soluții în materie de implanturi dentare.

MIS aparține de grupul Dentsply Sirona, una dintre cele mai mari companii de produse stomatologice din lume, fapt care reprezintă o garanție în plus a siguranței și a calității implanturilor fabricate de această companie.

MIS este prezentă pe piața stomatologică din România din 2013, având în portofoliu implanturi dentare, soluții protetice și regenerative și stomatologie digitală.

Implantul dentar MIS Seven – un partener de încredere în operațiile tale

Implantul dentar MIS Seven dispune de o conexiune internă hexagonală, codată coloristic, pentru a facilita atât utilizarea acesteia de către medicii stomatologi, cât și pentru așezarea corectă a bontului protetic pe implant. Forma acestuia permite o cuplare anti-rotațională, rezistență la forțele laterale, oferind rezultate estetice și funcționale excelente.

MIS Seven este dotat cu micro-inele la nivelul gâtului implantului, care îmbunătățesc contactul os-implant în zona crestală și reduc presiunea resimțită pe osul cortical, cu scopul de a minimiza resorbția osoasă. Filetul dublu mărește de două ori rata de inserție a implantului, ceea ce face intervențiile mai simple și mai rapide fără a se face compromisuri de precizie. Acest tip de filet conferă și o stabilitate primară foarte bună, completată de geometria conică a acestui tip de implant.

Proprietățile autofiletante ale MIS Seven sunt susținute de cele trei canale spiralate de la apexul implantului, care colectează fragmentele osoase în timpul inserției cu scopul unei osteointegrări eficiente, care va rezulta într-o stabilitate de durată.

Implanturile dentare de la MIS aduc calitatea și tehnologia de vârf în cabinetul tău contra unui preț accesibil. Te invităm să le consulți portofoliul de produse pe www.misromania.ro, unde vei găsi informații complete despre acestea, alături de lucrări de specialitate ale experților în medicină dentară reputați.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
9.8 ° C
12.7 °
8.9 °
70 %
0.7kmh
27 %
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
21 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...