sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLocal BTCosmin Andrei nu va mai conduce comisia de recepţie a Parcului Cornişa

Cosmin Andrei nu va mai conduce comisia de recepţie a Parcului Cornişa

Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, nu va mai conduce comisia de recepţie a Parcului Cornişa. Primarul Cătălin Flutur a anunţat astăzi că recepţia va începe mâine şi că viceprimarul nu va mai conduce comisia de recepţie.

„Am respectat și una din doleanțele foarte vechi pe care le-am primit în ultima jumătate de an, am schimbat și șeful comisiei de recepție. Nu va mai fi domnul viceprimar Cosmin Andrei, ci domnul  Fetcu Cătălin, noul director al Direcției de Dezvoltare din Primărie”, a declarat Cătălin Flutur.

Edilul a motivat că l-a înlocuit pe Cosmin Andrei, deoarece viceprimarul i-a cerut acest lucru în nenumărate rânduri şi „pentru că nu era în domeniu, nu era de specialitate”.

În cadrul unor şedinţe de Consiliu Municipal primarului i s-a mai spus că viceprimarul Cosmin Andrei nu este constructor, însă Cătălin Flutur a motivat de fiecare dată că viceprimarul este la al doilea mandat în Executivul primăriei şi este la curent cu modul în care s-au derulat lucrările la zona de agrement.

Cel mai probabil, Cătălin Flutur a decis să-l înlocuiască pe Cosmin Andrei pentru a evita noi contre politice pe tema Parcului Cornişa.

„Şefii unor instituţii ne răspundeau că nu ne dau om în comisia de recepţie pentru că ştiu ei că nu e funcţional parcul. Acum i-am convins că e funcţional şi începem recepţia”, a mai spus primarul.

Cătălin Flutur nu a precizat cât va dura recepţia, adăugând că zona de agrement va fi deschisă după ce această operaţiune va fi finalizată.

Lucrările la Parcul Cornişa au început în iunie 2013. Acest mega proiect al municipalităţii a presupus un efort financiar de peste 75 de milioane de lei.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
6.9 ° C
7.2 °
5.5 °
95 %
1.4kmh
17 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...