Discotecă înecată în sânge la Nichiteni

Petrecere de discotecă scăpată de sub control la Nichiteni. Un minor şi un bărbat de 34 de ani au ajuns la spital în stare gravă după ce au fost înjunghiaţi cu sticle într-o încăierare generală.
Primul a ajuns la spital băiatul de 17 ani, pentru care a fost chemată o ambulaţă cu medic. Tânărul a fost prins la mijloc într-o încăierare generală la discoteca din sat, organizată cu ocazia hramului de sâmbătă.
Petrecăreţii au început să se încaiere şi să se lovească reciproc care cu ce apuca, iar o persoană l-a tăiat pe băiat cu o sticlă la mâna dreaptă. Tăietura a fost atât de adâncă, încât aproape instantaneu în dreptul băiatzului s-a făcut o baltă de sânge pe jos. Acesta a ieşit şi a câţiva prieteni au sunat la 112, încercând să îi oprească sângerarea cu garouri improvizate.
O ambulanţă l-a preluat şi transportat la Centrul de Primiri Urgenţe. „A fost preluat un pacient cu plagă tăiată antebraţ drept, treime inferiară regiune anterioară, cu secţiune de arteră cubitală. S-a făcut stază la plagă, iar pacientul a fost transportat la Urgenţe Pediatrie”, a percizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La scurt timp, o altă ambulanţă a fost solicitată la faţa locului, de această dată pentru un bărbat de 34 de ani. Acesta a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în spate tot cu o sticlă, însă şi cu traumatisme la faţă şi cap.
În cele din urmă, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, care au reuşit să calmeze scandalagii şi au demarat o anchetă pentru a se afla cu exactitate cine sunt agresorii şi stabilirea măsurilor care se impun asupra lor.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU