vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTGabriel Hârtie, mesaj pentru elevi - Nu ignoraţi frumuseţea şi bucuria acestor...

Gabriel Hârtie, mesaj pentru elevi – Nu ignoraţi frumuseţea şi bucuria acestor ani

La debutul unui nou an şcolar, Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, a ţinut să transmită un mesaj elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor. „Iată-ne ajunși la începutul toamnei, când școlile prind iarăși viață și își deschid porțile pentru  copiii care, cu emoție le pășesc pragul.

Acum, noi, dascălii, începem să cultivăm iar la sfârșitul anului școlar vom culege roadele. Roade mai bogate de la an la an, drept mărturie fiind rezultatele recunoscute la nivel național și internațional cu care județul nostru se mândrește.

Dragi elevi,

Orice lucru trainic se construiește greu, dar fiți convinși că ceea ce realizați și învățați în școală, fiecare efort depus, fiecare oră dedicată studiului va fi o piatră zidită la temelia viitorului vostru. Nu ignorați frumusețea și bucuria acestor ani care trec ca gândul. Mult succes deopotrivă celor care tocmai încep cu emoție studiile, dar și celor pentru care anul școlar 2018-2019 înseamnă confruntarea cu un examen, fie el de Evaluare Națională, fie de Bacalaureat!

Stimați colegi profesori,

Nouă ne revine sarcina să călăuzim acești copii și să-i pregătim pentru viață. Educația adevărată modelează caractere și cultivă pe om nu numai profesional, ci și spiritual. Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat ce ai învățat la școală, așa după cum spunea și Albert Einstein.

Stimați părinți,

Vă mulțumim pentru investiția pe care o faceți în educație! Vă asigurăm că vom încuraja întotdeauna păstrarea tradiției care a adus atâtea rezultate bune, dar, totodată, vom încuraja și inițiativele care au menirea de a moderniza actul educațional pentru a spori calitatea educației!

Vă dorim un an școlar cât mai rodnic, cu multă sănătate și putere de muncă!”, acesta este mesajul inspectorului şcolar general.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...