Comisia de recepţie a Parcului Cornişa şi-a început activitatea

0
bdr

Comisia de recepţie a Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv şi-a început astăzi  activitatea, cu o şedinţă în sediul primăriei şi o deplasare în teren.

Cătălin Fetcu, directorul Direcţiei de dezvoltare locală şi preşedintele comisiei, a anunţat că a fost stabilit un grafic în baza căruia se va derula recepţia. „Vom face o deplasare în teren să verificăm obiectivele, dar, având în vedere complexitatea obiectivelor, am împărțit pe zile și obiecte. Noi vom face o propunere, dacă membrii comisiei vor fi de acord, ne vom însuși acest grafic de lucru şi sperăm că pe finalul lunii septembrie să încheiem activitatea”, a declarat Cătălin Fetcu.

Potrivit oficialului, comisia are două opţiuni, să admită recepţia, sau să o respingă, în condiţiile în care va constata anumite neconformităţi. „Vom acționa conform legii, vom verifica documentele, stadiul fizic pe teren și vom lua o decizie”, a concluzionat Cătălin Fetcu.

În debutul şedinţei, primarul Cătălin Flutur a ţinut să le ureze succes membrilor comisiei.

„Este un moment mult așteptat de toată lumea, de botoșăneni, de primărie, dar mai ales de constructori şi proiectanţi. Un moment important, am reușit până la urma urmei să avem comisia în teren, mulțumesc membrilor comisiei de recepție. Toată lumea întreabă: bun și când vom desăvârși această operațiune? Este un calendar şi după ce ne punem de acord, cred că vom putea să comunicăm şi data finalizării acţiunii”, a mai precizat edilul.

Parcul Cornişa a presupus un efort financiar care se ridică la 80 de milioane de lei.

bty
+0 -0
se încarcă...