Teatrul „Vasilache” începe stagiunea cu premiera spectacolului „Fram, ursul polar”

0

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” deschide duminică o nouă stagiune cu premiera spectacolului „Fram, ursul polar”, după Cezar Petrescu.

Echipa care a realizat spectacolul este formată din Toma Hogea (regia  artistică), Mihaela Ştempel (asistent regie) Mihai Pastramagiu (scenografia), Victoria Bucun (micşare scenică) Radu Sanduloviciu (muzica). Din distribuţie fac parte actorii: Aurica Dobrescu (Fram și orchestrant – ajutor mânuire), Florin Iftode (Bimbo), Alin Gheorghiu (Toto), Marius Rusu (directorul circului), Andrei Iurescu (doctorul şi orchestrant), Andreea Popovici (dresoarea şi maimuţă), Mihaela Ştempel (Leone, păsări, maimuţă şi orchestrant), Oana Sârcu (îngrijitoarea, păsări, maimuţe), Geanina Alecsoaie (orchestrant, maimuţe).

« „Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului <Vasilache>, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului”, a declarat regizorul Toma Hogea. Potrivit acestuia, spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor.

„<Fram, ursul polar> este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!””, a mai spus Toma Hogea.

Spectacolul va fi jucat la orele 11.00, respectiv 12.30, preţul unui bilet fiind 12 lei. Rezervările se fac doar telefonic, la numerele:  0756.084.651 / 0231.514.353. Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Potrivit conducerii teatrului, orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, strada Victoriei 13.

Regulamentul acestui proiect poate fi consultat la adresa www.teatrulvasilache.ro

+0 -0
se încarcă...