Accident grav de bicicletă la Vorona

Accident grav de bicicletă la Vorona. Un bărbat de 33 de ani aproape şi-a zdrobit faţa de asfalt după ce s-a dezechilibrat şi a căzut la o viteza mare. Acidentul a avut loc ieri dimineaţă, pe un drum în pantă din localitatea Vorona, unde bărbatul din localitatea se plimba pe bicicletă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La un moment dat, din cauza vitezei şi a reacţiilor sale întârziate, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut pe asflat. Acesta s-a lovit cum nu se putea mai rău, aterzând cu faţa direct pe asfalt. Acesta a fost observat de alţi trecători, care au sunat imediat la 112, iar un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a ajuns la faţa locului, acordându-I acestuia primul ajutor.

Bărbatul ia recăpătat cunoştinţa, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean. “Pacientul a fost preluat de la faţa locului cu un traumatism facial sever, cu pierdere a stării de conştienţă şi cu sângerare masivă. A fost stabilizat şi transportat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul SJA.

Medicii specialişti l-au supus pe acesta mai multor examene specifice, după care urma să se ia decizia dacă este necesar transferul acestuia la Iaşi, fie la spitalul de Neurochirurgie, fie la ce de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială. Lunile august şi septembrie au fost cu adevărat nefaste pentru bicicliştii botoşăneni, aproape zece persoane ajungând la Urgenţe în ultima periioadă din cauza unor accidente grave de bicicletă.

Deja ai votat!