Judeţul Botoşani şi-a atins ţinta în campania Let’s Do It, Romania!

Peste 25.000 de botoșăneni au demonstrat, sâmbătă, că își doresc o țară mai curată, că mai există speranță într-un trai civilizat. Echipa locală mulțumește tuturor voluntarilor care au scris o nouă pagină în povestea Let’s Do It, Romania! O poveste cu oameni dăruiți, oameni care își doresc ca România să se schimbe. Cifra înregistrată sâmbătă arată că județul Botoșani și-a îndeplinit ținta propusă.

„Pe această cale, echipa locală a campaniei “Let’s Do It, Romania!”  mulțumește cadrelor didactice și elevilor care s-au implicat cu tot sufletul în acțiunea de curățenie a întregului județ, Inspectoratului Școlar Botoșani pentru implicare și colaborare, instituțiilor care au răspuns afirmativ invitației de a se alătura celei mai ambițioase mișcări civice: Instituția Prefectului prin structurile locale aparținând Ministerelor Mediului, Educației Naționale, Apelor și Pădurilor, Turismului, Afacerilor Externe, Apărării Naționale, Jandarmeriei Botoșani, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Primăria Botoșani, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România.  Partenerul principal al campaniei este Kaufland România, alți parteneri fiind S.C Admir S.R.L., asociațiile Buzzmedia, Papucul Doamnei, Optim și Centrul Europe Direct din Botoșani. Totodată, mulțumim celor peste 2000 de voluntari care s-au implicat independent”, se arată într-un comunicat de presă emis de echipa locală a campaniei Let’s Do It, Romania!

Organizatorii campaniei au adresat mulţumiri şi presei locale, deoarece fără sprijin mediatic, această campanie nu ar fi avut același succes la nivelul județului Botoșani.

Echipa locală a campaniei Let’s Do It, Romania! aşteaptă ca profesorii botoşăneni să transmită pe emailul ldirbotosani@gmail.com imagini din timpul acțiunilor de sâmbătă din zonele în care s-au implicat. Acestea vor conta și  pentru concursul de implicare civică inițiat de Primăria Botoșani în urma căruia vor fi acordate premii pentru cele mai numeroase grupuri de elevi implicați, precum și pentru cele mai mari cantități de deșeuri colectate.

 

Deja ai votat!