ÎPS Teofan, alături de preoţii şi credincioşii botoşăneni

0

ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, a făcut în ultimele zile un adevărat maraton de slujire în judeţul Botoşani. Vineri, de Înălţarea Sfintei Cruci, ÎPS Teofan a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea de la Lebăda, s-a întâlnit cu toţi profesorii de religie din judeţul Botoşani, iar după amiază a slujit alături de preoţii botoşăneni la Monumentul Sfintei Cruci, inima oraşului, aşa după cum a spus părintele protopop Lucian Leonte.

Duminică, ÎPS Teofan a sfinţit Biserica “Naşterea Maicii Domnului”, din Conceşti, iar după amiază a sfinţit clopotniţa de la Capela Militară.

Astăzi, ÎPS Teofan, alături de un sobor de preoţi oficiază Sfânta Liturghie la Biserica „Sfântul Ilie”, unde preot paroh este părintele protopop Lucian Leonte. Slujba va fi urmată de conferinţa cu preoţii din Protopiatul Botoşani. Tot astăzi, la ora 12.00, este programată conferinţa cu preoţii din protopopiatele Dorohoi şi Darabani, iar la ora 16.00, conferinţa de toamnă a mitropolitului cu preoţii din Protopopiatul Săveni.

Deja ai votat!
se încarcă...