Contractul de finanţare la Parcul Cornişa a fost prelungit cu trei luni

bdr

Consilierii municipali au prelungit ieri cu trei luni contractul de finanţare la Parcul Cornişa. Adriana Zăiceanu, administrator public şi managerul de proiect, a arătat că această prelungire nu înseamnă că zona de agrement nu va fi deschisă până la finele acestui an.

„Prelungirea contractului de finanțare nu are nimic de-a face cu funcționarea Parcului de Agrement Cornișa. Respectiv, în această etapă ne aflăm în perioada de recepție, înțeleg din lucrările comisiei că săptămâna viitoare se încheie procesul de recepție a lucrărilor realizate în cadrul proiectului”, a precizat Adriana Zăiceanu.

Oficialul a explicat că, după recepţie, zona de agrement va fi predată  Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), structură care se va ocupa cu procedura de autorizare, care nu poate dura mai mult de o lună. Cu alte cuvinte, zona de agrement, atât de aşteptată de botoşăneni, va fi deschisă până la finele acestui an.

Lucrările la Parcul Cornişa au început în iunie 2013. Acest mega proiect al municipalităţii a presupus un efort financiar de 80 de milioane de lei.

 

Deja ai votat!