2 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Moldovencele sunt considerate a fi cele mai frumoase femei din lume, atuurile lor fiind remarcate de designeri vestimentari, make-up artiști și fotografi de renume. Totuși, cele mai de succes femei s-au făcut remarcate în media sau online, acolo unde întâlnesc faima și potențialul unui stil de viață luxos. Modele atât pe sticlă, dar și în viața de zi cu zi, cele mai frumoase moldovence nu refuză oportunitățile de carieră în videochat, departe de a mai trăi cu gândul la ținutele scumpe pe care și le doresc sau produsele de beauty ce le-ar face să strălucească. În mod evident, drumul unei cariere de succes nu este ușor, însă nu și imposibil, cel puțin asta susțin modelele Enjoy Studios!

Prezentul luxos le aduce garderobe și produse fine pentru un look de vedetă

Femeile independente din punct de vedere financiar sunt recunoscute pentru atracția față de produse de make-up și ținute ale brandurilor celebre. În rândul acestora, tranzacționarea Casei Versace chiar face obiectului unui interes deosebit, ținând cont de veniturile cu multe zerouri pe care le obțin bilunar la Enjoy Studios Bacău. Și, cum doar grija pentru aspectul fizic contează la acest nivel, sumele pe care acestea le alocă pentru desăvârșirea propriului stil nu mai miră pe nimeni.

Ce le atrage pe moldovence în industria de videochat?

În mod evident, această premisă nu poate fi generalizată, însă întrebarea nu poate fi adresată în alt mod, ținând cont de faptul că doar în prima jumătate a acestui an, peste o treime dintre modelele care au călcat pragul studioului de videochat Enjoy din Bacău au avut origini similare. Câștigurile, viața lipsită de griji și călătoriile de lux se numără printre motivele care le atrag pe tinerele moldovence în această industrie, profitând de condițiile luxoase de lucru propuse de Enjoy Studios în locațiile din Bacău și Piatra Neamț.

Atitudinea unui model primează în fața stilului

Totuși, a fi model de videochat nu presupune doar ce porți în fața camerelor. Înseamnă ceea ce simți atunci când alții te privesc, îți admiră calitățile și realizările. Deși schimbă numeroase ținute de firmă și conduc mașini la care nici nu visau, tinerele nu uită că evoluția este un act de constanță. La Enjoy, modelele învață ce machiaj li se potrivește, precum și tipul de produse care le fac tenul să strălucească în fața camerelor, dar și ce stil se cambrează cel mai bine pe atitudinea lor seducătoare.

Oportunitățile de carieră antrenează cele mai frumoase femei în alegerea industriilor profitabile, alegând să adopte un stil de viață luxos. De la ținute de marcă și până la un make-up care poate costa mai mult decât o piesă vestimentară, tinerele nu își refuză șansa de a profita de avantajele unui job de model. Acesta le permite să își îndeplinească orice fantezie materială fără a-și atrage oprobriul cunoscuților, grație confidențialității stipulate contractual de studiourile colaboratoare.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,60
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...