Noi curse Suceava-Bucureşti la aeroportul din Salcea

0
Noi curse Suceava-Bucureşti la aeroportul din Salcea

Reprezentanţii aeroportului „Ştefan cel Mare” de la Salcea au anunţat că Tarom va suplimenta numărul curselor pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Datorită acestei modificări în programul de zbor, botoşănenii vor avea mai multe curse de la Suceava spre şi dinspre Bucureşti.
Astfel, în perioadele 14 noiembrie-19 decembrie 2018 şi 7 ianuarie27 martie 2019, vor fi introduse două noi zboruri, în zilele de luni şi miercuri, prima cu decolare de la Bucureşti la ora 13:30 şi aterizare la Suceava la ora 14:40, şi cea de-a doua cu decolare de la Suceava la ora 15:05 şi aterizare la Bucureşti la ora 16:20. Zborul se va efectua cu o aeronavă ATR42 cu o capacitate de 48 de locuri.
Pentru perioadele menţionate vor fi în total 12 curse săptămânale. Astfel, pe lângă cursele clasice (aterizare de la Bucureşti seara şi decolare spre Bucureşti dimineaţa) vor mai fi încă 5 curse săptămânale pe timpul zilei (mai puţin vineri şi sâmbătă).
De asemenea, în perioada 6 noiembrie 201828 martie 2019 zborurile de la şi spre Bucureşti în zilele de marţi seara, miercuri şi joi seara se vor efectua cu o aeronavă ATR 72 cu o capacitate de 68 de locuri.
În afară de aceste noi curse introduse, Aeroportul „Ştefan cel Mare” de la Salcea, pune de asemenea la dispoziţia botoşănenilor care pleacă la muncă în străinătate sau în vacanţe, curse spre Londra, Luton, Milano, Roma, Bologna, Bergamo şi Ciampino.

+0 -0

se încarcă...