16 + eighteen =

A password will be e-mailed to you.

Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat astăzi că şefii de la Nova Apaserv trebuie să rezolve problemele cu care se confruntă societatea. „Dacă există un dialog constructiv între sindicate, conducerea societăţii şi Consiliul de Administraţie, în mod sigur vor găsi soluţii. Dialogul social este stipulat în lege şi trebuie să ţinem cont de el. Sunt directori cu lefuri suficient de bune. Să intre în dialog cu oamenii. Numai dialogul poate rezolva problemele. Dacă s-a ajuns la protest, înseamnă că nu a existat dialog. Directorii să discute cu oamenii, să le explice ce trebuie făcut, în limitele legale. Directorii ar trebui să-i înţeleagă pe oameni deoarece, dacă activitatea se blochează, nici ei nu există ca directori şi nici leafa pe care o primesc”, a spus Costică Macaleţi.

Cât priveşte nemulţumirea generată de salariile mari ale celor din conducere, în raport cu salariile celor 328 de angajaţi care primesc salariul minim pe economie, preşedintele CJ a apreciat că „nu este  o treabă corectă ca angajaţii să aibă salariul minim, iar cei care stau la birouri salarii mari”.

Costică Macaleţi a reamintit că încă de când a venit la conducerea Consiliului Judeţean s-a declarat nemulţumit de lefurile mari ale directorilor de la Nova Apaserv, însă „Consiliul de Administraţie al societăţii a rămas surd şi mut în privinţa numărului directorilor şi lefurilor acestora”.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 3,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...