spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTRiscurile ce pot afecta integritatea unui iPhone – recomandările specialiștilor

Riscurile ce pot afecta integritatea unui iPhone – recomandările specialiștilor

Odată achiziționat un nou telefon, oricine caută să îl protejeze suficient de bine încât să nu mai aibă grija că acesta ar putea suferi avarieri sau că ar fi supus unor accidente ce i-ar putea afecta funcționarea. Cu atât mai sporită va fi grija cu cât este vorba despre un model mai performant, respectiv lansat recent, ce a reprezentat o investiție importantă.

În întâmpinarea celor care se află în căutarea unor produse care să le garanteze un nivel înalt de protecție iese Stifler – magazin online ce oferă o gamă complexă de huse și alte accesorii de protecție pentru telefonul mobil.

Interesul este de a proteja dispozitivul, astfel încât acesta să fie funcțional și totodată estetic pentru o perioadă îndelungată. Rolul huselor și al foliilor este de a securiza telefoanele față de factorii externi.

Pe lângă faptul că reprezintă o soluție pentru definirea stilului personal, pentru personalizarea, respectiv înfrumusețarea iPhone-ului, husa adaugă și funcționalități suplimentare. Așadar, indiferent că motivul pentru care se realizează achiziția unei huse iPhone 8+ sau a oricărui alt model de iPhone este de a completa partea estetică, o astfel de accesorizare aduce plusuri și pe partea de funcționare.

Riscurile la care este supus iPhone-ul – eliminate cu accesorizarea potrivită

Există o serie de riscuri la care utilizatorii supun smartphone-ul atunci când nu îl protejează în mod corespunzător. Iată care sunt câteva dintre cele mai frecvente și ce contribuție aduce accesorizarea adecvată a telefonului.

Riscul de accidentare – soluționat printr-o husă potrivită

Cu ajutorul unei huse de protecție, orice proprietar de iPhone poate înlătura cu succes problema ce vizează deteriorarea sau chiar stricarea totală a telefonului. Dacă nu poți să eviți căderile și șocurile neașteptate, cu siguranță că o husă calitativă va proteja dispozitivul contra zgârieturilor, a umezelii sau a contactului cu orice îl poate influența condiția estetică și totodată funcționalitatea. Rolul husei este de prevenție, respectiv de minimalizare a acestor riscuri.

Riscul de fisurare/spargere a ecranului – eliminat cu ajutorul unei folii corespunzătoare

Componenta ce prezintă un grad ridicat de sensibilitate este display-ului, respectiv partea din sticlă a dispozitivului. Defecțiunile pot viza totodată și ecranul tactil, atunci costurile unei reparații fiind cu mult mai mari.

Atunci când iPhone-ul este însă protejat cu ajutorul unei folii de sticlă de calitate, astfel de rezultate sunt mai puțin probabile. Desigur că în acest sens contează ca și folia să fie montată așa cum trebuie.

Acestea sunt două dintre riscurile principale la care se supun utilizatorii unor dispozitive inteligente, mai ales atunci când nu oferă acestora protecția necesară. Desigur că lista problemelor pe care le pot întâmpina atunci când vizează o utilizare neglijentă a telefonului continuă. O altă parte a acestuia care este deseori afectată se referă la baterie.

Așadar, putem vorbi și despre riscul de a rămâne fără baterie poate chiar în momente cheie. Soluția în acest caz? Și de această dată specialiștii Stifler vin cu o recomandare pe măsura așteptărilor. Utilizarea unei baterii externe, ori de câte ori este necesar, constituie calea de a avea autonomie mai ales în momente cheie. Concepute pentru a asigura o durată de viață îndelungată a bateriei, produsele disponibile pe stifler.ro completează cu succes și această necesitate. Astfel riscul de a rămâne fără baterie este complet eliminat.

Pentru a avea siguranța că aceste riscuri, mai sus menționate, au fost înlăturate cu succes, trebuie vizată o eficiență sporită a accesoriilor de protecție. Asta înseamnă că fiecare alegere trebuie făcută responsabil. Iată ce calități trebuie urmărite în alegerea lor.

În cazul huselor mai ales, este ideal a alege un mod realizat dintr-un material care promite să reziste, respectiv să ofere protecția necesară iPhone-ului la realizarea contactului. Eficiența cu care husa protejează dispozitivul este dictată de tipul materialului utilizat în confecționare. Poate fi vorba despre plastic, poliuretan, piele, silicon, polipropilen, fibră de carbon etc. În acest sens beneficiază de opțiuni multiple și combinații interesante cei ce aleg magazinul Stifler.

Contează totodată și modelul husei. Dacă este vorba despre una universală există posibilitatea ca gradul de protecție să fie mai scăzut. Și în această privință, recomandarea experților este a alege husa special concepută pentru fiecare model de iPhone.

Oricare ar fi preferințele estetice, pentru că cele funcționale sunt împlinite cu succes, cei interesați poti comanda huse, folii sau o baterie externă cu întrebuințare de durată de pe site-ul menționat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...